Vill du driva och äga din egna SEO-byrå i Skövde/Västergötland tillsammans med oss? 

Om företaget

Boostr är ett snabbväxande bolag inom digital marknadsföring. Primärt är vårt fokus SEO- och SEM-tjänster till kunder runt om i Sverige. Personerna bakom bolaget har en lång erfarenhet från branschen och har framgångsrikt byggt bolag i samma modell i olika branscher under flertalet år. Vi går under Reach for the stars-koncernen där bland annat reklambyrån OAS och bemanningföretaget OnePartnerGroup grundats.

I takt med vår snabba tillväxt önskar vi nu att etablera oss på fler orter runt om i Sverige och ser Skövde och Västergötaland som extra spännande. Vi tror nämligen på att en lokal anknytning är viktig. Inte bara för dig, utan även för alla kunder på din marknad.

Om tjänsten

Du som blir ansvarig för Boostr i Skövde och Västergötaland kommer att få representera Boostr som ansiktet utåt till kunderna. Du ansvarar därför för tillväxt, lönsamhet och utveckling i ditt bolag. Din vardag kommer initialt bestå av försäljning och så lite administrativ tid som möjligt. Våra primära tjänster är SEO- och SEM-tjänster.

Vem är du?

Boostr söker dig med en utmärkt säljbakgrund och ett tydligt entreprenörsdriv. Kanske har du arbetet med försäljning av media eller är anställd på ett företag som idag arbetar med SEO- och SEM-tjänster.
Du har stor vana i att delta i digitala och fysiska möten med kunder, tala i telefon och göra affärer.

Vad kan vi erbjuda dig och ditt bolag?

Förutom delägarskap i ditt bolag i Skövde kommer vi att kunna erbjuda dig de delar som ett bolag måste ha för att fungera, exempelvis:

Förutom de delar ett bolag måste ha, erbjuder vi även följande:

Låter detta som en utmaning för dig?
Skicka då in ditt CV och personliga brev omgående.
Vi hanterar ansökningar löpande till info@boostr.se.

För frågor om tjänsten kontakta ägare Victor Strand – victor@boostr.se alt 073-395 37 07.